Ik heb geen ervaring met zwemmen, hoe gaat TCM daarmee om ?

Is geen enkel probleem; Tijdens de zwemtraining wordt er in 5 banen gezwommen afhankelijk van tempo en ervaring. De zwemtrainer kan iedereen individueel begeleiden en tevens vindt er veel interactie en uitwisseling plaats tussen de leden onderling. Op die manier komt iedereen aan zijn trekken en kan op elke niveau getraind worden.

Is er een verplichting voor leden om bij wedstrijden mee te doen?

Nee, helemaal niet. Je kiest voor de wedstrijden die je leuk vindt, en als je alleen voor het trainen komt zonder wedstrijden te doen, dan is dat ook geen enkel probleem. Maar vooral als er een wedstrijd in de regio is dan zijn er meestal een aantal TCM-leden die gezamelijk naar de wedstrijden gaan – om mee te doen of gewoon om te supporten. En in het verleden zijn leden zelfs samen naar wedstrijden in het buitenland gegaan (Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Verenigde Staten, Slovenie, en veel meer...). Je hebt dus altijd een groep mensen die je kunt vragen zodat je nooit alleen naar een wedstijd moet!.

Kan ik eens komen kijken hoe een TCM training uitziet?

Natuurlijk kun je graag eens komen voor een gratis proeftraining om kennis te maken met de mensen van de club en om te zien hoe onze trainingen eruit zien. Neem dan gewoon contact op met ons!

Welk equipment heb ik nodig om bij triathlons kunnen mee te doen?

Je kunt makkelijk met een minimale equipment bij triathlos meedoen!. Voor veel recreative wedstrijden heb je in principe alleen een zwembroek en zwembril, fiets (kan zelfs een stadfiets zijn!) en helm, en loopschoenen nodig. Daarnaast is er natuurlijk nog veel ruimte voor veel handige spullen, maar in principe is dat alles alleen maar bonus, voor iets meer comfort hier en wat extra tijd bespaart daar. Maar bij ons komt altijd de sport vooraan!

Hoe veel per week moet ik trainen om bij TCM kunnen mee te doen?

Bij ons moet je helemaal geen „Ironman“ gedaan hebben om mee te doen, je kunt met elke trainingsachtergrond bij ons terecht, van absoluut beginner tot ambitieuze triathleet! Bij elke training (zwemmen, lopen, fietsen) maken we groepsindeling met verschillende niveaus, zodat voor iedereen de juiste trainingsintensiteit mogelijk is! Pas begonnen met sporten? Geen probleem dus bij ons, kom maar langs!

end faq

Trainingen

 


Wanneer:

Dinsdag van 20:45 tot 22.00 (onder begeleiding van trainer)
Woensdag van 18.00 tot 19.00 (TCM Jeugd)
Donderdag van 21.15 tot 22:15 (onder begeleiding van trainer)
Zondag van 09.00 tot 10:30 (schema zwemmen)
Zondag van 10:00 tot 11:00 (schema zwemmen)
Zondag van 10.00 tot 11:00 (TCM Jeugd) zondag

Waar:
Zwembad Geusselt 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 


Wanneer:
Zomertijd: Woensdag van 18:30 tot ~20:30 uur en Zaterdag van 08:00 tot ~11:30
Wintertijd: Zondag van 10.00 tot ~12.30 (ATB)
Waar:
Vertrek: Zwembad Geusselt
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 


Wanneer:

Dinsdag van 19:00 tot 20:15 uur
Donderdag van 18:30 tot 20:30 uurWaar: 
Dinsdag:  Zwembad Geusselt

 

Klik hier voor meer info